Hello Radio Live : Concert & Interview met Benjamin Fro

Hello Radio presenteert: singer en songrapper Benjamin Fro. Interview op 12 juni en concert op 22 juni in de OZ van Melkweg Amsterdam.

Benjamin Fro komt 22 juni naar de OZ van de Melkweg voor zijn allergrootste show ooit! Na de uitverkochte release in Paradiso vorig jaar, haalt hij alles uit de kast voor dit eenmalige optreden van Benjamin Fro XXL.

Denk catchy hooks en funky beats met gastmuzikanten, achtergrondzangeressen en nog wat andere verassingen. De show zal in het teken staan van de release “In The City”, de opvolger van “Everybody” en deel 2 van het grote vierluik aan releases van Benjamin Fro in 2019.

klik op afbeelding  voor spotify
klik op afbeelding voor spotify

God Loves You is a a song about how I'm learning that love exists in everybody. I wrote the song for everybody that I have thought or spoken badly of. The song is a show of love to those I did not get to know well enough because I judged them too quickly. - Benjamin Fro

Datum : zaterdag 22 juni
Tijden : 19.30 uur
Locatie : OZ van de Melkweg
Adres : Lijnbaansgracht 243a
Postcode : 1017 PH, Amsterdam

Wil je op de hoogte blijven van Hello Radio interviews, concerten en andere events, meld je hier dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt altijd eenvoudig afmelden.


Benjamin Fro is een Amsterdamse singer-songrapper die op dansbare beats tekeergaat met geëngageerde teksten. Zijn muzikale invloeden zijn o.a. Kendrick Lamar, Chance the Rapper en Noname maar zijn boodschap komt overeen met die van Bob Marley, Logic en Laurynn Hill. Zijn muziek brengt verschillende genres samen en is altijd groovy en dansbaar. Samen met zijn liveband weet hij elke zaal wakker te schudden.

Benjamin Fro werd geboren in 1994 en deed in zijn jeugd al veel podiumervaring op met o.a. de band PLeaSe! Op 24 februari 2017 presenteert Benjamin Fro zijn eerste solo-album: Praten Over Leven en zet hij zichzelf voor het eerst op de kaart als solo-artiest. Er volgt een bewogen jaar met veel optredens, een song op een Poolse hit-cd, een viral filmpje van het gedicht ‘Minder Geert’, een nummer onder de documentaire ‘I Love My Muslim’ en meer dan 400k streams op Spotify. Op 8 februari presenteerde Fro in een uitverkocht Paradiso zijn 2e album: Behave. Het album staat bol van catchy hooks en behelst een kritische blik op de Nederlandse ‘normaal doen’ mentaliteit.interview 12 juni concert 22 juni

Luister naar het interview met Benjamin Fro op 12 juni vanaf 14.00 uur, hier bij Hello Radio. Het concert van Benjamin Fro vindt plaats op zaterdag 22 juni in de OZ van Melkweg Amsterdam vanaf 19.30 uur. Tickets kosten € 14.40 excl. lidmaatschap voor het bijwonen van het concert.