Hello Radio Live: Next Level - Internationale Vrouwendag

14:00 uur  -  Opening Next Level 2020  
aanvang met welkomstdrankje

14:05 uur  -  Kizzy; singer, songwriter, presentatrice

voordracht over supervrouwen
14:15 uur  -  Harriette Verwey; em. cardioloog LUMC
vrouwen en educatie
14:45 uur  -  presentatie beauty & styling
hoe presenteer je jezelf in de next level style
15:00 uur  -  Paulien Osse; directeur St. WageIndicator
kiezen waar, hoe en met wie je kan werken
15:30 uur  -  Muziek en Loterij
muzikaal intermezzo inclusief loterij
15:45 uur  -  Astrid Elburg; voorzitter RvT Muiderslot
geloven, gunnen, groeien en genieten
16:15 uur  -  Muziek en Loterij
muzikaal intermezzo inclusief loterij
16:30 uur  -  Sylvana Simons; politica en partijleider Bij1
de weg van de vrouw
17:00 uur  -  Aanvang  Next Level Netwerk
gezellig met elkaar netwerken
18:00 uur  -  Einde Next Level 2020

 

Silvana Simons is politica, en voormalig televisie- en radiopresentatrice. Ze richtte in 2016 de politieke partij Artikel 1 op. Thans is dat BIJ1 en pleit ze voor vergaande gelijkwaardigheid, en een inclusieve samenleving met de focus op economie, zorg en onderwijs.

Dr. Harriette Verwey is voormalig cardioloog LUMC. Voor haar talrijke en bijzondere verdiensten heeft ze de Sophie Redmond-onderscheiding ontvangen, de status van Officier in de orde van Oranje-Nassau, en de Harper’s Bazaar Woman of the Year Oeuvre Award.

Kizzy is zangeres, songwriter, actrice, presentatrice, dichteres en docent aan de Telekids Musicalschool. Ze studeerde af aan het conservatorium Berklee College of Music in Boston, trad op voor Bill Clinton, David Bowie en Koningin Máxima. 

Paulien Osse is voormalig journaliste. Ze is oprichter en al geruime tijd directeur van de WageIndicator Foundation. Hiermee bereikt ze 40 miljoen mensen in 140+ landen op het gebied van inkomen en carrière. Ze heeft twee Innovative Justice Awards gewonnen.

Astrid Elburg is adviseur op het gebied van diversiteit, inclusie en leiderschap. Ze verzorgt trainingen en heeft bestuurlijke- en toezichthoudende functies waaronder voor het Nationale Ballet Opera, Van Gogh Museum en is thans voorzitter RvT van Rijksmuseum Muiderslot.

Het WestCord Fashion hotel is op loopafstand van het Surinameplein met tram- en bushaltes. Het hotel is direct aan de binnenring gelegen en daardoor goed bereikbaar met eigen vervoer. Aan de andere zijde van de ring is ook een station met metro, trein, tram en bushalte. Bij goed weer is het ook beloopbaar naar het hotel: Zie tevens routebeschrijving