Hello Radio Live: Boekresentatie met Jos Claessens - 13 december Amsterdam

Hello Radio presenteert: interactieve boekpresentatie met jos claessens.

Jos Claessens is directeur van Result-is en gespecialiseerd in strategie-uitvoering voor ondernemingen en instellingen. Als veranderdeskundige heeft ze daarbij een sterke focus ten aanzien van persoonlijke ontwikkeling, waarin diversiteit en inclusie een belangrijke rol spelen. Op vrijdag 13 december verzorgt zij een interactieve presentatie over haar boek Dagboek van Bewust Leiderschap in Scheltema Boekhandel.

Datum : vrijdag 13 december
Tijden : 16:30 - 17:30 uur
Locatie : Scheltema Boekhandel
Adres : Rokin 9
Postcode : 1012 KK Amsterdam

Scheltema Boekhandel is op loopafstand gelegen vanaf het Centraal Station. Het openbaar vervoer stopt voor de deur, waaronder de metro van de Noord-Zuidlijn. Google Maps

Deelname is gratis, aanmelden per e-mail garandeert een zitplaats bij deze interactieve boekpresentatie over Dagboek van Bewust Leiderschap.


Interactieve presentatie over bewust leiderschap

Jos Claessens vertelt over de bovenstroom en allesbepalende onderstroom in mens en organisatie. Een verhaal over strategie en uitvoering. Over bewust zijn, van jezelf en je omgeving. Over de balans tussen hoofd, hart en buik voor elk individu. Over resultaat- en mensgericht leiderschap voor elke organisatie. Bewust leiderschap is de eerste stap naar diversiteit, inclusie, zelfsturing en de participatiemaatschappij.

Dit dagboek is een wake-up call voor leiders.’

Lia Belilos, Commissaris Vanderlande, HR-leider.

 

‘De onzichtbare onderkant van de ijsberg herkenbaar gemaakt.’Paul de Blot SJ, Hoogleraar Business Spiritualiteit, Business Universiteit Nyenrode.

 

‘Mijn hele MBA kwam voorbij: een aanrader voor (aankomende) managers en leiders.’ Joan Wassink, Directeur, Rabobank.

Over auteur, managementboek en -kaarten

Jos Claessens heeft haar sporen verdiend met turnarounds in de zakelijke dienstverlening. Door haar scherpe oog voor de bovenstroom en sterke antenne voor de onderstroom is zij expert in strategie-uitvoering, verandering en leiderschap. Jos helpt een verscheidenheid aan organisaties bij verandertrajecten en het oplossen van strategisch-operationele problemen, van start-up tot multinational en van profit tot non-profit.

Boek en kaarten zijn een unieke combinatie omdat ze over organisatie- en persoonsontwikkeling gaan. Bovendien is het boek samengevat in de managementkaarten. Het dagboek leest lekker weg en is herkenbaar voor iedereen, leidinggevend of niet. De kaarten geven de essentie weer en spreken door eenvoud in woord en beeld. Dit boek is eventueel ook bestelbaar via deze link

Beleef deze presentatie met dialoog. Wees welkom!

 

Dit evenement wordt gehost door Hello Radio Live. Er zijn geen kosten voor deelname. Vragen over het aankomend evenement kunnen worden gemaild naar redactie (at) helloradio.eu. Zie onze contactpagina voor meer informatie.