Hello Radio frequenties uitzendingen

HELLO RADIO

 

Iedere woensdagmiddag vanaf 14.00 uur  online te beluisteren op onze hello radio home page. We brengen boeiende onderwerpen en maatschappelijke actualiteiten afgewisseld met veel muzikaal genot, literatuur, poëtische kunst, cultuur en interviews met interessante gastsprekers. Uitzendingen van Hello Radio zijn ook na te luisteren op onze on demand pagina.

HELLO RADIO SPIRITUALITY

 

Iedere zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur online te beluisteren op onze hello radio home page. We brengen inspirerende thema's op het gebied van spiritualiteit, levensbeschouwing, zingeving, filosofie en tal van oosterse- en westerse stromingen. Met actualiteiten op het gebied van zingeving en interviews met diverse interessante gastsprekers. Uitzendingen van Hello Radio Spirituality zijn ook na te luisteren op onze on demand pagina.

HELLO RADIO PODCAST

 

Iedere woensdagmiddag vanaf 16.00 uur online te beluisteren op onze hello radio home page. We brengen inspirerende podcast interviews met interessante sprekers en onderwerpen. Een vleugje dramatiek verpakt in sprankelende vertellingen van inhoud. Uitzendingen van Hello Radio Podcast zijn ook na te luisteren op onze radio on demand pagina.

UITZENDINGEN

 

Hello Radio Original : woensdag 14.00 uur

Hello Radio Podcast : woensdag 16.00 uur

Hello Radio Spirituality : zaterdag 12.00 uur

 

De programma's van Hello Radio zijn ook voor een beperkte periode na te luisteren op onze Hello Radio on demand page

DE MAKERS

 

Hello Radio, Hello Radio Podcast en Hello Radio Spirituality zijn een initiatief van Dag van de Vrouwen. Deze worden sinds 2017 100% zelfstandig door ons team ontwikkeld en wekelijks geproduceerd. Uitzendingen zijn te beluisteren op: www.helloradio.eu

AANVRAAG

 

Neem contact met ons op indien er vragen zijn met betrekking tot de frequenties van uitzending: redactie(at)helloradio.eu

 

Stuur ons een e-mail als je een keer wilt meedoen als gastspreker, interessante tips hebt over bepaalde onderwerpen, een maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen of een andere vraag hebt.